Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Pelle Párlatház

Mindenki aki vidéken él, a saját gyümölcs termelése az természetes. Így van ez a Pelle családnál is ahol a nagyapa és az édesapa is készített bort és pálinkát a saját birtokon termelt szőlőből, és gyümölcsből. A Pelle pálinkák kezdetben saját gyümölcsből bérfőzetett pálinkaként hódították meg a család és a barátok rajongótáborát. Az első komolyabb megérettetés a Gyulai Országos Pálinkaverseny volt, ahol 2007-ben a Pelle Vilmoskörte Pálinka lett Magyarország legjobb bérfőzetett Pálinkája. Ezt a sikert 2009-ben is megismételték, ahol a Pelle Feketeszeder Pálinka lett Magyarország Legjobb Bérfőzetett Pálinkája. 2010 óta Bükkaranyoson felépült pálinkafőző üzemben készülnek a Pelle Párlatok. A pálinkakészítéshez nagyrészt a család és a rokonok által termelt gyümölcsöt használják fel, amit igyekeznek teljes érettségben szedni. A szedés után kíméletes feldolgozás, majd irányított, de természetes élesztőkkel történő erjesztés után következik a kíméletes lepárlás. A lepárlás után kellő ideig pihen a pálinka, majd több fokozatban történő felhígítás után 44%-os Pelle Párlatokat palackoznak.

Rendezés:
Nézet: