Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Heimann

A család első nagy dűlője, a 11 hektáros Bati Kereszt 2002-2003-as telepítésénél komoly szerepet kap a viognier, ami azóta is egyetlen fehér fajta a birtokon. A nyugati fekvésekbe a baszkföldi tannatot és az umbriai sagrantinot telepítették, melyek a későbbi csúcsborokba, a Franciscusba és a Barbárba csempésznek egy kis extra egyéniséget.

A borkészítés során teljes érettségre, üdítő gyümölcshangsúlyra törekszenek, ami Szekszárd és a Heimann borok védjegye is. Legtöbb borukat kizárólag saját szőlőből készítik és a lehető legkevesebb technológiai beavatkozással. A borászati eszköztáruk legfontosabb eszközei a jól karbantartott hordók, az érlelésre szánt idő és a megfontolt házasítások. 

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: 00099
3 hektáros ültetvényen termelték, 10 hónapig ászokhordóban érlelődött, kirobbanó frissesség és gyümölcsösség jellemez
2.690 Ft
Cikkszám: 00100
20 hónap alatt érlelődött harmóniává nagy tölgyfahordókban
3.790 Ft