Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Ráspi Pince, Sopron, bor, birtok, pince

 Borász családban születtem, kicsi gyermekkorom óta ott voltam a szőlőművelés és a borkészítés minden fázisánál. Vendéglátást tanultam, és sok-sok évig dolgoztam úgy a szakmában, hogy nem találtam a szépségét, ezért sokfelé szerencsét próbáltam, kerestem a mélységét és a szépségét. 1994-ben nyílt éttermünkben és borászatunkban is az alapfilozófia: nem szeretnék semmiféle elvárást teljesíteni, nem figyelem, hogy mit szeretne a piac, vagy, hogy mi a trendi. Egyszerűen mindent a természetes szépségében, ízében, a természet által megalkotott ízek megtartásával készítek, nagyon fontos a nyersanyag tisztelete, és a természet iránti alázat, ez nemcsak a konyhánkra, hanem a borászatunkra is érvényes, ezt tükrözi az étlapunk is. Horváth József tulajdonos - konyhafőnök
 
Rendezés:
Nézet: