Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Stumpf

Szőlőiket 2,50x0,8 m térállásban telepítik. Hektáronkénti termésátlag 50 q körül van. E cél elérése érdekében a csökkentett rügyszám mellett rendszeresen végeznek termésritkítást. A szüret optimális idejének megválasztása a feldolgozás első fontos lépése. Azt követően pedig a lehető legtermészetesebb módon történő feldolgozás, érlelés. A hőmérséklet szabályozásán és alacsony dózisú kén adagolásán kívül nincs beavatkozás, hozzáadott anyag. 3-6 hónapos (fehér bor), 16-18 hónapos (vörös bor) fahordós érlelést követően derítés nélkül palackozzák a bort. Több hónapos palackos érlelést követően kezdődik meg az értékesítés. Munkájuk során a legfontosabb a minőség megtartása. A Nagy-Eged dűlőben további területek telepítését tervezik, felhasználva az ott szerzett tapasztalatokat. Számos fajtával rendelkeznek már, a továbbiakban a bővítéseket azokkal tervezik, amivel igazán kiemelkedő minőséget tudnak elérni.

Rendezés:
Nézet: