Németh János Pince, Szekszárd, bor, birtok, pince
Szüretkor a feldolgozóban, mintegy 10-12 hektárnyi saját és bérelt terület termése kerül feldolgozásra.
Körülbelül ötvenezer palack bort készítenek évente. Kis lépésekkel, folyamatosan bővítik a technológiákat, mégis olyan tradícionális pincészet kívánnak maradni, ahol a borász álmodja meg a borokat, együtt él a területeivel, tudja melyik dűlőn hol kel és hol nyugszik a
Nap, és ténylegesen az Ő keze munkája révén születik meg a bor.
Szőlőterületeik a Szekszárdi borvidék kiemelt adottságú dűlőiben helyezkednek el: Iván-völgyben, Porkoláb-völgyben, Görögszóban, Gyűszű-völgyben, Decsi-hegyen, Baranya-völgyben, bérelt területük van a Gurovica-tetőn. Boraik sokszínűségét a tartályos és/vagy hordós érlelési lehetőség mellett az adja, hogy területileg más-más dűlőből és többfajta szőlőültetvényről származnak.
A borok a tradicionális és a modern technológia ötvözésével készülnek. Magyar tölgy hordókkal dolgoznak, a tételek 10-16 hónapos fahordós érlelést követően kerülnek palackba.
A feldolgozás során ügyelnek a kíméletességre. Spontán erjesztéssel készülnek a boraik, melyeket nyitott kádakban erjesztenek.