Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fehér Pezsgő

A pezsgő fejleszti a memóriát!

 A Telegraph egyik nem rég közölt cikkében esett arról szó, hogy mennyire jót tesz a pezsgőfogyasztás az agynak illetve a memóriának. Továbbá az is kiderült, hogy a pezsgőben lévő vegyületek kimondottan az agyon belül található, a hosszútávú memóriáért felelés részeket pozitív értelemben stimulálja. A tudományos publikáció heti egy-két pohár pezsgőt javasol, ami több, mint elég a szervezetnek.

A pezsgő jót tesz a szívműködésnek is!

Azonban nem csak a memóriára van pozitív hatással a pezsgő, hanem a szívre is. A pezsgőben fellelhető polifenolok képesek csökkenteni a magas vérnyomás és a szívinfarktus kialakulásának kockázatát.

A pezsgő segítségével a bőr is egészségesebb lehet!

A pezsgőfogyasztás előnyei nem korlátozódnak a test belső részeire. A pozitív hatás ugyanígy érvényes a bőrre is. A pezsgő az az ital segít megszabadítani a bőrt a káros anyagoktól és beállítani a megfelelő pH szintet is. A számtalan antioxidánsnak köszönhetően a bőr egy méregtelenítő folyamaton tud átesni, aminek köszönhetően nem csak egészségesebb lesz, de jobban is fog kinézni!

A pezsgőtől jobb lesz a közérzeted!

A pezsgővel mindenki valamilyen eseményt, vagy boldog pillanatot ünnepel. A benne található nyomelemek segítenek az átlagosnál jobb hangulat elérésében. Már egy pohár pezsgő után is jobban érzi tőle magát az ember, főleg a mindennapos stressz után.

Hol született a pezsgő?A több mint 300 éves múltra visszatekintő pezsgő kezdetben a francia királyok fontos koronázási kelléke, majd az arisztokrácia kedvenc itala volt, mára azonban már széles körben elterjedt itallá vált. A pezsgő valódi felfedezése Dom Perignon érdeme. A champagne-i Hautvillers város bencés szerzetese az apátság pincemestereként tevékenykedett csaknem ötven évig. A legenda szerint a pincéjében felejtett borospalackban utóerjedt a bora, amely az erjedési szénsavat megtartva nagyon kellemes itallá változott. Az izgalmasan gyöngyöző, könnyű italt az orleans-i herceg udvartartása hozta divatba Franciaországban.

Rendezés:
Nézet:
Termelő: JUVÉ&CAMPS
Cikkszám: 00242
Sorszámozott pezsgő.
8.190 Ft
Termelő: Pol Roger
Cikkszám: 00155
A champagne, amit egyszerűen csak az úriemberek pezsgőjének hívnak. Gentlemanek egész sora kíséri végig a ház történetét az alapító Pol Roger-tól kezdve egészen Winston Churchill-ig, aki előszeretettel kezdte a napját egy pohár Pol Roger pezsgővel. A Brut Reserve-ben mindhárom pezsgőalkotórész (pinot noir, chardonnay és pinot meunier) 1/3-nyi szerepet kapott, csillogó aranyszín, illatában virágok és gyümölcsök áradata, úgy, mint lime, mandarin, grépfrút, ananász, méhviasz és fűszerek. Ezzel tökéletesen összhangban lévő, friss, könnyű, mégis tartalmas korty, a lecsengésben kellemes, briósra emlékeztető jegyek. Nemcsak államférfiaknak!
18.500 Ft