Jelenleg 30-40.000 palack bort készítenek évente 6-7 hektárról siklósi és villányi termőterületekről. Ezzel a mennyiséggel a Villány-Siklósi borút kisebb családi termelői közé tartoznak. Ez a kis üzemméret azonban lehetőséget biztosít arra, hogy minden apró részletre odafigyeljenek a termelés során. Ez a legfontosabb ahhoz, hogy magas minőségű villányi borokat készítsenek.
A szőlő feldolgozásánál és a termelési folyamatoknál elsődleges szempont a legújabb technológiák használata.
Fehér boraik hűtött, tartályos erjesztés után, rövid érlelés és készre kezelést követően kerülnek palackba.
Vörös boraik fajtától és stílustól függően 9 -24 hónapos fahordós érlelést kapnak új és másod-harmadtöltésű barrique hordókban, illetve rozsdamentes acél tartályokban.
A Joóbarát Villányi Portugieser oltalom alatt álló, védett eredetű classikus száraz vörösbor.
A villányi borvidék legjellemzőbb fajtája. Hagyományos technológiával acélkádban héjon erjesztve majd ezt követően pár hónapot tartályban érlelve. Színe bíborvörös, íze gyümölcsös, cseresznyés- meggyes, kis fűszeres lecsengéssel. Könnyű bor mindennapi fogyasztásra. Ajánljuk grillezett húsok mellé, egytálételekhez legyen az magyar vagy akár olasz konyha.
"Szívemcsücske”. mely nagyot szól, de nem tolakodó. Siklósról az Akasztófa dűlőből. Az erjedést követően 18 hónapig érlelődött 500 literes magyar tölgyfahordóban. Fogyasztását 18 C-on ajánljuk húsételekhez, tésztékhoz. Minden kortyban a szilva. Csodaszép, érett.