Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Joó Tamás

A családi borászat 2013 óta palackozza borait, jelenleg 30-40.000 palack bort készítenek évente 6-7 hektárról siklósi és villányi termőterületekről. Ezzel a mennyiséggel a Villány-Siklósi Borút kisebb családi termelői közé tartoznak. Ez a kis üzemméret azonban lehetőséget biztosít arra, hogy minden apró részletre odafigyeljenek a termelés során, ami a legfontosabb ahhoz, hogy magas minőségű villányi borokat készítsenek.

A szőlő feldolgozásánál és a termelési folyamatoknál elsődleges szempont a legújabb technológiák használata.

Fehér boraik hűtött, tartályos erjesztés után, rövid érlelés és készre kezelést követően kerülnek palackba.

Vörös boraik fajtától és stílustól függően 9 -24 hónapos fahordós érlelést kapnak új és másod-harmadtöltésű barrique hordókban, illetve rozsdamentes acél tartályokban.

Rendezés:
Nézet:
Termelő: Joó Tamás
Cikkszám: 00555

Gyümölcsös, muskotályos, szőlővirág ízekkel, illatokkal, kis zöldfűszerességgel. Friss, ropogós savai nyári estéken fröccsként is kiváló hűsítő.10-12 fokra hűtve ajánljuk desszertekhez, gyümölcsös-szárnyas ételekhez.

1.990 Ft
Termelő: Joó Tamás
Cikkszám: 00558
Friss, ropogós, gyümölcsös epres-málnás ízjegyekkel, harmonikus savakkal.
1.990 Ft