Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fehér borok

A fehér szőlő héjában találhatóak azok a vitaminok, amelyek a test szöveteire olyan hatással vannak, hogy kevésbé legyen hajlamos a megbetegedésekre. Rengeteg kálium, foszfor és fluorid van a fehérborban, amelyek hatása akkor érvényesül, ha rendszeresen fogyasztasz egy decit belőle. Vigyázat, ez kizárólag a száraz borokra érvényes!

UV-védelem

Ha minden nap megiszol egy jó pohár fehérbort, a nap káros UV-sugarai ellen is jobban fel leszel szerelkezve védelemmel.
A szőlőben található anyagok védekezőbbé teszik a bőrt a káros sugarak ellen, és a flavonoidok, amik a borban vannak, megfékezik azokat a folyamatokat, amik a bőr roncsolódásáért felelősek.

A fogszuvasodás ellen is kiváló

A fehérbor még a fogakat is megvédi, ugyanis ha lassan kortyolod, és mindig egy kicsit a szádban tartod, mielőtt lenyeled, fertőtleníti a szádat, és a baktériumok ellen is hatékonyan lép fel. Borozás után 20-30 percig ne moss fogat, és hagyd érvényesülni a fertőtlenítő, fogszuvasodás elleni anyagait.

 
Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: 00101
Bodzaillat, mezei virág, citrus fröccs.
1.790 Ft
Termelő: Joó Tamás
Cikkszám: 00555

Gyümölcsös, muskotályos, szőlővirág ízekkel, illatokkal, kis zöldfűszerességgel. Friss, ropogós savai nyári estéken fröccsként is kiváló hűsítő.10-12 fokra hűtve ajánljuk desszertekhez, gyümölcsös-szárnyas ételekhez.

1.990 Ft
Termelő: Vértes Birtok
Cikkszám: 00105
Intenzív gyümölcs illatú, fajtakarakteres bor.
1.990 Ft
Cikkszám: 00103
Fűre, egresre és kivire emlékeztető illatkép, melyet citrusok foglalnak keretbe.Mentás fűszeresség egészíti ki. Lecsengése gyümölcshangsúlyos, hosszan érződik.
2.100 Ft
Termelő: Anonym Pince
Cikkszám: 00533
A Zenit harsányan kiabál, a szürkebarát csendben kíséri  társát, hogy hosszú lecsengést adjon ennek a bornak.
2.190 Ft
Termelő: Kvaszinger
Cikkszám: 00473
Ajánlott szárnyas ételekhez, halakhoz könnyű salátákhoz.
2.390 Ft