Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Olaszország

Rendezés:
Nézet:
Termelő: Zonin
Cikkszám: 00179
gyöngyözőbor
3.150 Ft
Termelő: Tenute Rosetti
Cikkszám: 00343

Rosso Toscana bor, Olasz bor

Illatában piros bogyós gyümölcsök, virágok, fűszeresség érezhető a borban. Izében a szilva és piros ribizli, gyógynövényesség, elegáns fűszeresség, közepes sav és lágy tanninos kísérik a lecsengést.

Ideális sonkákkal, sajtokkal, paradicsomos tésztával, könnyed húsételekkel és vad szárnyasokkal.

4.890 Ft
Cikkszám: 00199
Borkészítés: Az erjedés a héjon 15 napig tart, majd az almasav bontása következik. Ezután a bor rozsdamentes acéltartályban tölt kb. 6 hónapot. Ezt követi egy 6 hónapos hordós érlelés.
Rubinvörös szín jellemzi gránát felhanggal , az orrunkban erős, hosszú, gyümölcsös illatokkal találkozunk. Testes, csersavakban gazdag és jól kiegyensúlyozott szerkezetű. Egy fiatalos, mondhatni divatos hangulatú és nagyon jó ár-érték arányú bor.
5.750 Ft
Cikkszám: 00940
 Érett bor az olasz csizma sarkából. Málnás, ringlós gyümölcsaromák de megvan benne az a csiszolt, már-már púderes textúrájú bársonyosság, ami annyira jellemző Puglia legnagyobb presztízsű, legjobb területére, Manduriára.
5.850 Ft
Termelő: Cantina Diomede
Cikkszám: 00341
Ezt a szőlőt a Lama di Pietra dűlőn termesztik Bari északi dombjai között 350 és 450 méteres tengerszint feletti magasságban. A talaj meszes és agyagos. A szüret október második felében történik. Lágy -fermentációs kivonatolása 12 napig tart, majd ezt követi a 12 hónapos zárt acéltartályban történő érlelés.
Karakteres rubinvörös szín, lila reflexekkel. A piros gyümölcs, az aromás eper és a cseresznye átadja helyét a szájpadláson a lágy, finom tanninoknak. Kitartó, testes és elegáns, tökéletesen kiegyensúlyozott bor.
6.490 Ft
Termelő: Consorzio Manduria
Cikkszám: 00939

A bor 15-25 éves "alberello" és "espalier" művelésű tőkékről szüretelt Primitivo szőlőkből készült. Előbbiek bakművelésű bokorszerű szőlők, utóbbiak pedig úgynevezett futtatórácsra futtatott szőlők.

Intenzív és elegáns illat, érett sötét gyümölcsök, cseresznye, szilva, édes fűszerek (gyömbér és az ánizs) diszkrét és finom tölgyfás jegyekkel. A szájban telt és elegáns szerkezet, finom textúra elegáns tanninokkal, alatta kiegyensúlyozott frissesség, hosszú és széles fűszeres lecsengéssel. 

6.990 Ft
Termelő: Cinquesegni
Cikkszám: 00670

Rozsdamentes acéltartályokban érlelték. Intenzív bíbor színű bor. Illatban és ízében is fűszerek, sok gyümölcs. Kerek tanninok, vibráló sav, intenzív alkohol és komplexitás jellemzi.

Kiváló a bor sült és grillezett húsokhoz, vadételekhez és érett sajtokhoz.
7.590 Ft
Termelő: Tenute Rosetti
Cikkszám: 00342
Illatában hihetetlen eleganciát, főleg piros bogyós gyümölcsöket és szép hordós fűszereket fedezünk fel. 
8.990 Ft