Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Olaszország

Rendezés:
Nézet:
Termelő: Zonin
Cikkszám: 00179
gyöngyözőbor
1.850 Ft
Termelő: Tenute Rosetti
Cikkszám: 00343

Illatában piros bogyós gyümölcsök, virágok, fűszeresség érezhető a borban. Izében a szilva és piros ribizli, gyógynövényesség, elegáns fűszeresség, közepes sav és lágy tanninos kísérik a lecsengést.

Ideális sonkákkal, sajtokkal, paradicsomos tésztával, könnyed húsételekkel és vad szárnyasokkal.

3.950 Ft
Termelő: Piccini
Cikkszám: 00345
A Piccini család 130 éve kezdett el borokat készíteni Castellina in Ciantiban.
4.480 Ft
Cikkszám: 00199
Borkészítés: Az erjedés a héjon 15 napig tart, majd az almasav bontása következik. Ezután a bor rozsdamentes acéltartályban tölt kb. 6 hónapot. Ezt követi egy 6 hónapos hordós érlelés.
Rubinvörös szín jellemzi gránát felhanggal , az orrunkban erős, hosszú, gyümölcsös illatokkal találkozunk. Testes, csersavakban gazdag és jól kiegyensúlyozott szerkezetű. Egy fiatalos, mondhatni divatos hangulatú és nagyon jó ár-érték arányú bor.
4.590 Ft
Termelő: Cantina Diomede
Cikkszám: 00341
Ezt a szőlőt a Lama di Pietra dűlőn termesztik Bari északi dombjai között 350 és 450 méteres tengerszint feletti magasságban. A talaj meszes és agyagos. A szüret október második felében történik. Lágy -fermentációs kivonatolása 12 napig tart, majd ezt követi a 12 hónapos zárt acéltartályban történő érlelés.
Karakteres rubinvörös szín, lila reflexekkel. A piros gyümölcs, az aromás eper és a cseresznye átadja helyét a szájpadláson a lágy, finom tanninoknak. Kitartó, testes és elegáns, tökéletesen kiegyensúlyozott bor.
4.950 Ft
Termelő: Tenute Rosetti
Cikkszám: 00342
Illatában hihetetlen eleganciát, főleg piros bogyós gyümölcsöket és szép hordós fűszereket fedezünk fel. 
6.890 Ft