Thummerer Pincészet, Eger, bor, birtok, pince
Kizárólag a magas minőség elérése a pincészet célja, minden évben egy-egy különlegességgel gazdagítva a választékot.
Boraik eljutnak Magyarország előkelő éttermeibe, szállodáiba, valamint Belgiumba, Svájcba, Svédországba, Németországba, Lengyelországba, Csehországba, Kínába, Dél Kóreába, Taiwanra is.
A fehér borok túlnyomó része reduktív technológiával, irányított erjesztéssel készül, de fehér barrique különlegesség is található a választékban (pl.: Chardonnay battonage, Egri Csillag Grand Superior). A vörös borok 2-4 hetes héjon erjesztéssel készülnek, 1,5-2 évig hagyományosan tölgyfahordóban érlelődnek (pl.: Bikavér Classicus, Bikavér Superior, Bikavér Grand Superior) és legalább féléves palackos érlelés után kerülnek forgalomba. A vörösborok egy része barrique hordókban fejlődik. (pl. Vili papa cuvée, Evoé cuvée, Tekenőháti Merlot, Válogatások…), de fiatal, reduktív, gyümölcsös karakterű vörösbor is van a választékban (Siheder).