Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Gervai János

Rendezés:
Nézet:
Termelő: Gervai János
Cikkszám: 00809

Csillogó halványsárga színű. Illatában keverednek az érett trópusi gyümölcsök, kis zöldalmával és egressel. Chardonnay és sauvignon blanc házasítás. Szájban telt és kerek szerkezet kiegészítve egy kis hordó fűszerrel. Ananász, vanília, egres, banán, citrus.

3.450 Ft
Termelő: Gervai János
Cikkszám: 00808

Csillogó világoszöld szín. Illatában a citrusok, sauvignon blanc-ra jellemző zöldalma és egres. Kóstolva nagyon ízgazdag, finom savszerkezet, közepes test és kiváló egyensúlyú. Ízében visszaköszön az egres, zöldalma és egy pici zöldcitrom.

4.650 Ft
Termelő: Gervai János
Cikkszám: 00807

Közepesen mély rubin szín. Kifejező illatában sok gyümölcs, cseresznye,eper, málna, kiegészítve egy könnyed füstös, bőrös jelleggel. Ízében a szép gyümölcsöket kifinomult fűszeresség követi. Bársonyos korty, kiváló egyensúly, érett taninok.

Pinot Noir 2019

Közepesen mély rubin szín. Kifejező illatában sok gyümölcs, málna, eper, cseresznye,kiegészítve egy könnyed füstös, bőrös jelleggel. Ízben a szép gyümölcsöket kifinomult fűszeresség követ. Bársonyos korty, kiváló egyensúly, érett tanninok.  Egy friss telepítésű szőlő első termése. ebben az évjáratban a 777-es klón került csak bele. Erjedést követően hat hónapot volt használt francia hordóban. 

Sauvignon Blanc 2019

Csillogó világoszöld színű. Illatában citrusok, a sauvignon blanc-ra jellemző egres és zöld alma. Kóstolva nagyon ízgazdag,kiváló egyensúly finom savszerkezet ésközepes test  jellemzi. Ízében visszaköszön a zöldalma, egres és egy csepp zöldcitrom. Az érett alapanyag bogyózás után egy éjszakát ázik. Ezt követően préselik és az ülepített mustot hűtve erjesztik.

Sikkes 2019

Csillogó zöld színá. Illatában keverednek a frissen vágott fű és érett trópusi gyümölcsök egressel egy kis zöldalmával és egy kis hordó fűszerrel. Szájban friss, könnyed, de kerek szerkezetű. Sauvignon blanc és chardonnay házasítása. Kóstolva  egres, bodza,  citrus és vanília, illetve trópusi gyümölcsök vibrálnak a szájban. A 2019 es évjáratú sauvignon blanc és chardonnay fajta borok 60-40%-os házasításával készült.

5.390 Ft