Zsadányi Pince, Tokaj, bor, birtok
Eleinte nem foglalkoztak a szőlővel, sok területet inkább bérbe adtak, és a termés nagy részét is értékesítették, de 5-6 év alatt a borvidék annyira a család életének részévé vált, hogy egy idő után senki sem csodálkozott azon, hogy évente 30-40 alkalommal teszik meg az utat Győrből Tállyára.
Több lépcsőben alakult ki a szoros kapcsolat. A folyamatban komoly szerepet játszott az első dűlős boruk, a Görbe 2006-ból. Ez a bor indította el őket azon az úton, hogy feltérképezzék, megismerjék a korábban magas presztízsű, kiemelkedő adottságú tállyai dűlőket.
Ennek érdekében egyre nagyobb hangsúlyt fektettek a területekre, és egyre tudatosabban alakították a birtok összetételét.
A Zsadányi Szőlőbirtok és Pince területeiért 2010 óta Hudák István felel, innentől kezdődik az új időszámítás a pince életében.
Szinte dűlőrégészetet folytatva mentettek meg több ültetvényt a 40-es, 50-es és 60-as évekből. Különleges érzés olyan tőkékről származó bort kóstolni, amit pár éve még halottnak hittek. Évről évre nő a felújított, tőkepótolt, rendbe tett területeik mérete. Új telepítések is születtek, így érték el a jelenlegi 35 hektáros birtokméretet.
Mondják, hogy Tállya megismeréséhez a Zsadányi-borokon keresztül vezet az út, hiszen jelenleg 15 dűlőben van területük. Ilyen komplexitású dűlőszerkezetet nem lehet máshol kóstolni.
Évjárattól függően évi 5-7 dűlős bor készül a pincénél, ez szintén egyedülálló a településen. A borászati technológiájuk tudatosan ötvözi a modern és a tradicionális módszereket, a hordós érlelés a legtöbb esetben fontos szerepet kap, a dűlő adottságaihoz és az évjárathoz igazítják annak mértékét.
Ma már nem kérdőjelezi meg senki Tállya kiemelt szerepét a borvidéken, egyre több olyan bor születik, ami már teljes szépségében mutatja meg, hogy miért is volt a település a borvidék egyik vezetője évszázadokon át.