Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Legújabb termékek

Rendezés:
Nézet:
Termelő: Edvi Illés
Cikkszám: 00972
A Szegedy Róza-Ház alatti meredek, 30 éves dűlő mellett folyik a Kisfaludy forrás vize. Az itt szüretelt olaszrizlingből készült bort visszafogottan vegetális illatú, testes, izgalmas, citrusos, néhol körtés kortyok jellemzik.
7.650 Ft
Termelő: Edvi Illés
Cikkszám: 00973
A  Szőlőhegy teraszainak déli fekvése és a Balaton közelsége a kéknyelű fejtára jellemző különleges, olajos jelleget és a közel két év fahordós érlelés komoly testet, elegánsan fás jegyeket kölcsönöz ennek a bornak.
7.650 Ft
Termelő: Edvi Illés
Cikkszám: 00974
Egészen különleges tétel a borvidékről, egyszeri alkalom. Mustfoka és alkoholtartalma alapján a pincészet évjárat zenitje. Testes, élénk, egyben buja, zöldfűszeres, citrusos és érett#slszárított gyümölcsös jegyek jellemzik, szép egyensúlyban, lágy kesernyével  a korty végén.
7.650 Ft
Cikkszám: 00975
Fekete cseresznye, ibolya és fűszeres aromákkal teli, telt és elegáns bor, amelyet a hordós érlelés pikáns jegyei tesznek különlegessé.
10.250 Ft
Cikkszám: 00976
Egy igazán tökéletes választás azoknak, akik egy elegáns Sauvignon Blanc-t keresnek, ahol minden egyensúlyban van. A fű és széna aromái összhangban vannak a világos egres és zöldszilva jegyekkel, melyet a citromos jegyek követnek. Az átlagos évjáratoknál frissebb savakkal rendelkező, mégis lágy, kellemes lecsengésű. A bort vegán módon készítik.
6.250 Ft
Termelő: Ikon Pincészet
Cikkszám: 00970
A bor enyhén citrom színű, zöld árnyalatokkal. A rizlingre jellemzően az illatban az alma és a virágok dominálnak, de ízében az őszibarack van főszerepben a lime és a frissen szedett zöldalma mellett. Harmonikus savszerkezet jellemzi. 
2.790 Ft
Termelő: Ikon Pincészet
Cikkszám: 00971
Érett Cabernet Franc a forró 2020-as évjáratból, első és második töltésű Trust hordókban egy évig érlelve. Ízében fűszeresség, fekete gyümölcsök, meleg illat és komoly vastagság jellemzi. Vanília és tölgy jegyek és a hosszú lecsengés jellemzi. A végén, érett tanninok és finom édesség, amely a minimális maradékcukorból és az alkoholból fakad.
9.090 Ft
Termelő: Ikon Pincészet
Cikkszám: 00968
Fűszeres, érett syrah a Rádpuszta fölötti, Balatonra néző löszdombokról. A pince körüli területekről szüretelt egészséges fürtökből feketecseresznyére, szederre és szivarhumidorra emlékeztető, közepes testű, gazdag illatú bor született.
2.990 Ft